Home De Lier Meerdere gewonden na aanrijding tussen auto en busje Burgerweg De Lier

Meerdere gewonden na aanrijding tussen auto en busje Burgerweg De Lier

De Lier – Woensdagochtend 23 november zijn meerdere mensen gewond geraakt bij een aanrijding tussen een busje en een auto op de kruising van de Burgerweg met de Scheeweg in De Lier. Rond de klok van 7 uur kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing op de kruising.

Na de aanrijding kwam het busje op z’n kant tot stilstand, de hulpdiensten werden groots gealarmeerd. Naast de politie en de ambulancedienst werd ook de brandweer met spoed gealarmeerd. Ter plaatse hoefde de brandweer gelukkig enkel hand- en spandiensten te verrichten, er zat niemand bekneld. Meerdere mensen zijn nagekeken in de twee ter plaatse gekomen ambulances. Uiteindelijk zijn beide ambulances zonder spoed naar het ziekenhuis vertrokken.

Het busje is van een uitzendbureau, hier zaten meerdere mensen in, enkele hiervan zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Na het ongeval heeft de politie de omliggende wegen afgesloten voor het verkeer. De verkeerspolitie kwam ter plaatse en oordeelde dat nader onderzoek van specialisten noodzakelijk was. Het FOV (Forensische Opsporing Verkeer) is ter plaatse gekomen om het ongeval en sporen in beeld te brengen.

Beide voertuigen zijn na onderzoek ter plaatse meegenomen voor nader onderzoek.