Home Naaldwijk Opnieuw brand in Fletcher Hotel Carlton Tiendweg Naaldwijk

Opnieuw brand in Fletcher Hotel Carlton Tiendweg Naaldwijk

Naaldwijk – Donderdagmiddag 25 januari heeft voor de tweede keer in korte tijd brand gewoed in het Fletcher Hotel Carlton aan de Tiendweg in Naaldwijk. Ditmaal was de brand uitgebroken in een kamer.

Meerdere hulpdiensten werden deze middag rond twee uur gealarmeerd voor een brand in het Fletcher Hotel Carlton in Naaldwijk. Toen de brand werd ontdekt werd een deel van het hotel snel ontruimd door het personeel. Hierna werden de hulpdiensten opgevangen.

De brand woedde in de badkamer van een kamer op de tweede etage van het hotel. De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen. Nadat de brand was geblust werd het hotel geventileerd. Vanwege de vele rook werden extra brandweerlieden ingezet om het hele hotel goed te kunnen ventileren.

Naast de brandweer en de politie werd ook een ambulance opgeroepen. Toen deze arriveerde werd duidelijk dat bij de brand geen gewonden waren gevallen.

Door de brand en de daaropvolgende ontruiming van het gebouw kwamen ongeveer 50 hotelgasten op straat te staan. Nadat het gebouw geventileerd was, kon iedereen terug naar binnen.

Op 17 december vorig jaar woedde er ook al een brand in dit hotel. Op de begane grond was toen brand uitgebroken in een stopcontact. Bij die brand raakte destijds iemand gewond.

Het hotel is vorig jaar door de gemeente aangekocht voor de huisvesting van statushouders.

Beeld: Mike Hogeveen