Home 's-Gravenzande Samenvatting: Jaarwisseling in het Westland

Samenvatting: Jaarwisseling in het Westland [FOTO’S]

Zoals u van ons gewend bent hebben we deze jaarwisseling ook weer live op onze website verslagen door middel van een live event. Om alles goed samen te vatten hebben we per stad of regio een samenvatting. Hieronder leest en ziet u alles over het Westland:


Op de Veilingweg in De Lier kwam omstreeksĀ 17:24 uur een melding binnen van een voertuigbrand. Uiteindelijk bleek een caravan in brand te staan. De caravan was ondanks de inzet van de brandweer niet meer te redden.


Op de Noorduynstraat in Honselersdijk moest de ME (Mobiele Eenheid) ingrijpen nadat de sfeer grimmig werd. Er was een flink vreugdevuur gemaakt. Toen de brandweer kwam blussen werden zij en andere hulpdiensten bekogeld met vuurwerk. De ME hoefde niemand uiteindelijk aan te houden.


Op de Rijnweg in Monster werden brandweerlieden bekogeld met vuurwerk tijdens het blussen van een kleine brand. Niemand raakte gewond.


In de vroege ochtend van 2019 ging het op de Van Der Kerckhovestraat in Wateringen na een ruzie mis. Een jongen werd in zijn hand gestoken. Lees meer in ons item.


Op de Madesteyn in Monster is vrijdagochtend rond 6:25 uur een auto in vlammen opgegaan. Een buurtbewoner ontdekte de brand en alarmeerde de hulpdiensten. De toegesnelde brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.