Home Den Haag Bromfietser overleden na aanrijding met auto Erasmusplein Den Haag

Bromfietser overleden na aanrijding met auto Erasmusplein Den Haag

Den Haag – Op het Erasmusplein met de Erasmusweg heeft vrijdagavond 9 april een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets.

De bromfietser werd op de kruising aangereden door een auto. De bromfietser kwam hierbij hard ten val en raakte zwaargewond. De bromfiets kwam tegen een andere auto aan, hierdoor ontstond schade aan de auto. De bestuurder van de Opel Corsa is na de aanrijding gevlucht.

Naast de reguliere ambulancedienst werd ook het MMT (Mobiel Medisch Team) ter plaatse geroepen. Het slachtoffer is gefixeerd in het vacu├╝mmatras en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

Update 10-4: De politie heeft bekend gemaakt dat het slachtoffer, een 60-jarige Hagenaar, aan zijn verwondingen is overleden.

“Even voor 22.00 uur ontstond op de Erasmusweg een aanrijding tussen een auto en een bromfietser. De voertuigen botsten daarna tegen een auto die bij de verkeerslichten stilstond. Toen agenten na de melding op de locatie waren troffen zij een slachtoffer aan op de weg. De man bleek zwaargewond te zijn en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij in de nacht aan zijn verwondingen overleed. De bestuurder van de auto die bij de verkeerslichten stond te wachten, een 43-jarige man uit Den Haag, was niet meer aanwezig en werd korte tijd later aangehouden in zijn woning. De andere automobilist betrof een 29-jarige man, eveneens uit Den Haag.”

Hoe de aanrijding exact heeft plaatsgevonden is onbekend.

Foto’s: Armando