Home Hollands-Midden Auto rijdt tankstation binnen, inzittenden vluchten met lachgas cilinder onder arm A20...

Auto rijdt tankstation binnen, inzittenden vluchten met lachgas cilinder onder arm A20 Nieuwerkerk Aan Den IJssel [VIDEO]

Nieuwerkerk aan den IJssel – Bij tankstation De Vink langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel is dinsdagnacht 16 april iets voor 02:00 een auto het tankstation binnengereden.

Direct nadat het voertuig de winkel binnenreed sloegen meerdere personen op de vlucht. De medewerker van het tankstation alarmeerde direct de hulpdiensten. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse.

Een getuige vertelt dat een van de inzittende een lachgas cilinder onder zijn arm droeg. Ook werd in het voertuig zelf een lachgas cilinder aangetroffen.

Op de carpoolplaats achter het tankstation kon de politie al snel twee mannen aanhouden, deze zijn beide overgebracht naar het politiebureau. Omdat er mogelijk meer dan twee inzittenden in het voertuig zaten is de politie een zoekactie begonnen, dit zonder succes.

Bij de aanrijding raakte niemand gewond, de politie heeft het tankstation afgesloten en gaat sporenonderzoek doen. De schade aan de pui van het pand en de inventaris van het pand zijn enorm.

Een berger van de politie heeft het voertuig geborgen en meegenomen voor onderzoek. Het tankstation zou de gehele dag gesloten blijven.

Foto’s en video: Jasper Wennekes