Home Naaldwijk Wateringen, Drie mannen aangehouden na melding poging inbraak in café

Wateringen, Drie mannen aangehouden na melding poging inbraak in café

image42

Wateringen – Doordat een getuige direct de politie belde toen een aantal mannen via het dak van een café aan het Plein probeerden in te breken konden deze worden aangehouden.

De getuige zag dinsdag 12 mei omstreeks 01.50 uur dat meerdere mannen zich op het dak van het café ophielden. Kort daarop vertrokken de mannen in een auto richting de Erasmusweg. Het bleek een auto met een Engelse kentekenplaat te zijn. Agenten hebben uitgekeken naar het voertuig en troffen deze om 02.10 uur aan op de Lange Broekweg in Naaldwijk. De drie inzittenden, Roemenen van 25, 26 en 31 jaar, voldeden aan de signalementen en werden aangehouden wegens poging inbraak in bedrijf. De latten op het dak waren al met een breekijzer losgetrokken. De politie doet verder onderzoek.

1-1-2, daar pak je ook daders mee
Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.